Overtocht Folkestone, Engeland

Rechtstreekse Reis

Vanaf Calais reist u rechtstreeks naar Folkestone via de eurotunnel. Geen tussenstops of omwegen tijdens de overtocht. Zo bent u niet langer onderweg dan nodig.

Reistijd

Uw vakantie begint al bij vertrek. Gelukkig bent u via de eurotunnel razendsnel op uw bestemming. In slechts 35 minuten bent i vanuit Calais in Folkestone.

Eurotunnel

Middels de eurotunnel reist u razendsnel naar Folkestone. Omdat u in uw auto blijft zitten op de trein bent u verzekerd van uw eigen lekkere autostoelen en kunt u bij aankomst direct weer verder reizen.

Calais (Frankrijk) – Folkstone | Aanbiedingen

Boek vandaag nog een profiteer van scherpe tarieven

Faciliteiten Calais

  • Restaurant
  • Café
  • Lift
  • Wifi
  • Winkels

Adres Eurotunnel Calais

Eurotunnel Le Shuttle UK Terminal Ashford Road Folkestone CT18 8XX

Route

Afrit 11A van de M20 en dan volgt u de borden.

Informatie over Folkestone

Folkestone is een leuke kustplaats aan de zuid-oost kust van het Verenigd Koninkrijk. Na de overtocht kunt u vanuit Flokestone rechtstreeks naar Londen rijden. Hier doet u maar 1,5 uur over. Ook met de trein is Londen goed te bereiken. Dit kost maar 1 uur en 12 minuten van uw tijd. In Folkestone zelf is ook genoeg te doen. Een grote attractie is het Lower Leas Coastal Park. Hier kan u heerlijk wandelen in een uitgebreid schitterend gebied. Aangevuld en verrijkt door prachtige exotische planten. Voor de kinderen zijn en mooie speeltoestellen waar ze zich kostelijk kunnen vermaken. Daarnaast wordt The Leas Lift ook hoog gewaardeerd door Folkestone's toeristen. De lift brengt u naar het prachtige strand van 'Leas & Back-up'. De victoriaanse waterlift is een absolute must als u Folkestone bezoekt. De lift wordt ook regelmatig door inwoners van Folkestone gebruikt

Calais (Frankrijk) – Folkstone | Aanbiedingen

Boek vandaag nog een profiteer van scherpe tarieven