P&O Logo

Ervaringen P&O Ferries

Over P&O Ferries

In 1837 is de maatschappij P&O opgericht. De Engelse maatschappij vaart in Nederland vanuit Europoort en Zeebrugge met een Nachtboot naar Hull, Engeland. P&O vaart ook vanuit Calais (Frankrijk) in ongeveer 1,5 uur naar Dover, Engeland. Ook vanaf de westkust van het Verenigd Koninkrijk varen ze via 2 routes naar Ierland.

TOEGANKELIJKHEID

Huisdieren

Huisdieren toegestaan op de schepen van Stena Line Ferrie. De voorwaarde is wel dat zij in het bezit moeten zijn van 'Het Europees Paspoort voor Gezelschapsdieren'. Let er wel op dat er extra kosten zitten aan het vervoeren van uw huisdieren. Deze kosten variëren per route. Ook dient het chipnummer doorgegeven te worden bij de boeking.

De kosten voor huisdieren zijn: € 18,- per enkele reis, per huisdier voor de route van Calais naar Dover en € € 22,- per enkele reis, per huisdier voor der route Rotterdam/Zeebrugge Hull.

Tijdens de overtocht van Calais – Dover moeten huisdieren tijdens de overtocht in de auto blijven. Voetpassagiers kunnen huisdieren meenemen in een stevig afsluitbaar hok.

Tijdens de overtocht van Rotterdam/Zeebrugge Hull dienen huisdieren in een kennel te verblijven. Voetpassagiers mogen geen huisdieren meenemen.

Rolstoeltoegankelijkheid

De maatschappij helpt graag met het zoeken naar een gepaste hut, een pendelbus voor voetpassagier of een parkeerplek dicht bij de lift. Laat dit wel van te voren weten zodat P&O hier rekening mee kan houden.

Voorwaarden

Annuleren

Calais – Dover en v.v.
Economy tarief

  • Administratiekosten € 25,- verhoogd met: 100% van de reissom

Flexi tarief

  • € 17,50 kosten

Europoort – Hull en v.v.

  • Tot 57 dagen voor vertrek 15% van de reissom
  • Van 56 tot 29 dagen voor vertrek 25 % van de reissom
  • Van 28 tot 15 dagen voor vertrek 50% van de reissom
  • 14 dagen tot de dag van vertrek of bij no show 100% van de reissom

Reizen vanaf 28 weken zwangerschap met Europoort - Hull is niet toegestaan. Voor Calais - Dover is dit vanaf 34 weken niet meer toegestaan.

Wijzigen

Calais – Dover en v.v.
Economy tarief

  • € 37,- per wijziging + eventuele tariefsverhoging

Flexi tarief

  • € 25,- per wijziging + eventuele tariefsverhoging

Europoort – Hull en v.v.

  • € 55,- per wijziging + eventuele tariefsverhogingen.

Vervoer van commerciële goederen is niet toegestaan

Reis op een afvaart tot 4 uur voor of na uw geboekte overtocht, afhankelijk van beschikbaarheid. Indien u reist buiten 4 uur voor of na uw geboekte afvaart, dan zal u een toeslag moeten betalen die het prijsverschil dekt, dit kan een maximumbedrag van € 84 bedragen.

Overtochten met P&O Ferries

Boek vandaag nog een profiteer van scherpe tarieven

Ervaringen van anderen met P&O Ferries

[RICH_REVIEWS_SHOW category="PENO" num="all"]

Deel zelf uw ervaringen met P&O Ferries

[RICH_REVIEWS_FORM category="PENO"]