Ferry Entertainment: Dit kan je Doen & Verwachten

Boek en vergelijk alle routes naar Engeland

De tocht naar Engeland kan wel een aantal uren duren, van Calais naar Dover duurt maar twee kleine uurtjes, maar de overtocht naar Newcastle of Hull duurt al gauw een halve dag. Op de boot is er dan ook allerlei vermaak geregeld. Denk aan Bars, Bioscopen en Massagestoelen. Voornamelijk op de overtocht naar Hull, (P&O Ferries) is er veel van dit soort luxe aan boord van de P&O Vloot. Omdat de reis over het algemeen toch wel wat uren duurt hebben we 10 tips op een rij gezet voor entertainment tijdens de reis.

Vermaak tijdens de overtocht naar Engeland

1. Ouderwets een spelletje doen tijdens de overtocht

Tijdens de tocht is er perfecte tijd om een spelletje te spelen. Er zijn er leuke reisedities van bekende spellen zoals monopoly, Rummikub, cluedo, stratego, enzovoorts. Deze reisspellen zijn vaak binnen kortere tijd te spelen en passen makkelijk in een handtas.

2. Rustig een Boek lezen

Eentje die natuurlijk niet kan ontbreken in dit lijstje. U staat aan het begin van uw vakantie en hoeft een paar uur niets te doen / nergens te zijn. De perfecte gelegenheid om een flinks stuk te lezen. Iets wat u zich al een half jaar had voorgenomen. Dit is dé tijd om het te doen.

3. Films / Series Streamen op de Ferry

Een Series inhalen of nog veel films te zien? Op Netflix bestaat sinds kort de mogelijkheid om uw films of series vooraf te downloaden. Ideaal voor op boord, en in de rest van uw vakantie. Ook kunt u bij verschillende ferry diensten steaming aanzetten, wel moet u dan vaak wat meer betalen. Let hier goed op per ferry maatschappij.

Veel Ferry diensten hebben ook bioscopen aan boord!

4. Muziek luisteren

Hoe vaak heeft u de tijd om door uw muziekbibliotheek te gaan en de perfecte playlist samen te stellen. Precies, eigenlijk nooit. Nu heeft u een paar uur de tijd om uw favoriete nummer te beluisteren en in een heerlijke playlist voor een later moment te zetten.

5. Tekenen op de Ferry!

Deze tip is niet alleen voor de mensen die goed kunnen tekenen. Wist u dat tekenen erg therapeutisch werkt? Neem de tijd om uw gedachten uit te tekenen, zo aan het begin van uw vakantie. Teken hoe u eruit wil zien aan het eind van de vakantie. Zo begint u de vakantie met een leeg hoofd, en vol goede voornemens!

6. Vragen aan jezelf & Bijkletsen

Voor diegene die wat meer de diepte in wil en wil nadenken nog een goede tip. Er zijn verschillende boekjes op de markt waarin vragen staan die je aan jezelf kunt stellen. Zo ben je binnen korte tijd aan het reflecteren en gebruik je de tijd en het oneindige uitzicht om wat te filosoferen. Een voorbeeld van zo'n boekje is 999 vragen aan jezelf.

Neem de tijd om goed bij te praten met je reisgezellen? Weet je waar ze het de afgelopen tijd lastig mee hebben gehad? Welke moeilijke beslissingen hebben ze moeten nemen en welke verwachtingen hebben zij voor de reis? Neem de tijd om goed met elkaar te praten en vragen te stellen waar je normaal niet zo aan toe komt.

7. Gamen maar!

Als je de streamingservice aan hebt staan kan je helemaal los op de boot, natuurlijk heeft niet elk spel een streaming service nodig. Tijd om met of zonder snelle internet verbinding die gold en diamond awards binnen te slepen!

8. Vermaak op de boot

Zoals in de introductie al genoemd is er veel vermaak op de boot zelf geregeld. Check bij de boeking welk entertainment bij jou aan boord zit. Mogelijkheden zijn: Bar, shops, kinderspeelplaats, casino, bioscoop. De volgende zaken zijn op 80% van de ferry schepen aanwezig:

  • Winkels
  • Speelkamers
  • Bioscopen
  • Live Entertainment ( Seizoensgebonden )
  • VideoGames Kamer

9. Picknick op het Dek

Neem van huis wat lekkernijen mee. Met name in de zomermaanden is het erg leuk om op dek gezellig te picknicken. Maak thuis een lekkere fruitsalade, wat sandwiches. en een fles limonade ( wat sterkers natuurlijk). Succes gegarandeerd!

10. Inbox zero

Voor diegene die het werk nog niet helemaal los kunnen laten, kunnen hun email inbox goed onder handen nemen. Hoeveel mail heb jij in je inbox staan die ooit nog beantwoord moet worden. Dit is de ideale kans. Laat geen mail staan. Beantwoord de mail, zet hem op je to-do lijstje of gooi hem weg. Zo heb je aan de start van je vakantie een lege inbox. Heerlijk toch?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies voor de beste site-ervaring. Door op 'accepteer' te klikken of door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies voor eventuele advertenties en statistieken.

Scroll naar boven