Voordelen met de boot naar Engeland

Om naar Engeland te gaan zijn er grofweg twee mogelijkheden. Met het vliegtuig of met de boot. Wat zijn de voordelen om met de boot naar Engeland te gaan? Wij hebben het voor u nog even op een rijtje gezet.

1. De auto kan mee

Als u met de ferrie naar engeland vaart kan u de auto, camper of caravan gewoon meenemen. Engeland is bij uitstek een land waar je goed kan rond trekken. Gaat u met het vliegtuig dan zal u altijd beperkt zijn in uw bagage en op de bestemming zelf. Niet voor niets trekt Nederland er in de zomer massaal met de auto op uit.

2. De Charme

Dit is natuurlijk een persoonlijke voorkeur. Voor vele is het grote voordeel van het reizen met de boot naar Engeland de charme van de reis. Met zilte zeewind door de haren en deinend op de golven de vakantie inluiden geldt voor menigeen als de reden om met de boot te gaan. Op de grote boten heb je niet zo snel last van zeeziekte. Omdat de boten zo groot zijn liggen ze stabiel in het water en zal je niet snel misselijk worden.

 3. Genoeg te doen.

Aan boord is altijd wat te doen. U hoeft zich niet uren op de luchthaven te vervelen als u met de Ferrie de overtocht Engeland maakt. U kan dan denken aan bioscopen, een bar, restaurants, gezellige winkeltjes enzovoort.

 4. Goedkoop reizen met de Ferrie

In eerste instantie kan het duurder lijken om met de boot de overtocht te maken. Netto is het vaak juist voordeliger om met de boot te gaan. U heeft geen kosten van extra bagage, een huurauto enzovoorts. Ook spaart u vaak een eerste overnachting uit omdat u de nacht op de boot doorbrengt.

Weten wat reizen met de ferrie voor u kost? Vraag vrijblijvend een offerte aan en tel uit uw winst.

Geplaatst in Tips.

Eén reactie

  1. Helemaal mee eens dat een van de grootste voordelen van het reizen met de boot is dat het veel charme heeft. Ik heb een klein bootje, en ik vind het altijd superleuk om met de boot ergens naartoe in het weekendje te gaan. Helaas moet ik hem binnenkort verkopen omdat ik naar een ander land verhuis, maar als ik je raad mag geven, probeer maar eens met de boot reizen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *