Aanbiedingen overtocht

Buitenkansjes goedkope overtocht

Uw overtocht naar Engeland voor een leuke prijs!

Aanbiedingen overtocht

Er zijn veel mogelijkheden bij het boeken van uw overtocht. U kunt kiezen uit verschillende Ferries, vertreklocaties en arrangement. Bij Engeland Overtocht maken we het u graag zo makkelijk mogelijk. Wij zoeken de mooiste aanbiedingen van dt moment voor u bij elkaar. Daardoor weet u zeker dat u altijd voor de laagste prijs een goedkope overtocht boekt.

Op de hoogte blijven

Blijf altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen. Geef je hier naast op voor de nieuwsbrief. We sturen je dan af en toe een overzicht van alle laatste aanbiedingen,

Geef je op voor de nieuwsbrief


Mini Cruises – Een paar dagen op Cruise

Het cruisegevoel hebben, zonder maanden van huis te zijn. P&O Ferries organiseert nu minicruises. Je kan nu voor 2- of 3 dagen even helemaal weg en Engeland zien. Vertrek vanaf Rotterdam of Zeebruggen naar de prachtige steden York, Hull of Leeds.

Vanaf € 49,- p.p.

Kijk voor de prijs en beschikbaarheid

Neem de Camper mee op reis

Op de route Hoek van Holland – Harwich kunnen caravans GRATIS mee op de dagafvaarten van de Stena Hollandica en Stena Britannica. Aan boord van de schepen kunt u genieten van comfortabele hutten, heerlijk eten en een uitgebreide shop. Zo kunt u genieten van een uiterst comfortabele overtocht.

Camper gratis mee

Kijk voor de prijs en beschikbaarheid